X
Išči

Letno in trajnostno poročilo

Vizija našega podjetja je postati vodilno komunalno podjetje na Koroškem in v sosednjih regijah, ki s strokovnostjo, znanjem in kakovostnim izvajanjem storitev izpolnjuje pričakovanja vseh naših uporabnikov in drugih deležnikov, ter hkrati skrbi za varovanje okolja in zagotavlja družbeno odgovoren in trajnostni razvoj.

Letno poročilo, narejeno v skladu z zakonskimi zahtevami (Zakonom o gospodarskih družbah, Slovenskimi računovodskimi standardi), je ogledalo letnega poslovanja  in uspešnosti podjetja.   Poročilo je sestavljeno iz poslovnega in računovodskega poročila in je namenjeno notranjim in zunanjim deležnikom podjetja ter zainteresirani  širši javnosti. Poročilo je pregledano tudi od revizorja in je pozitivno ocenjeno.

S ponosom se lahko izkažemo kot Komunala – skrben in dober gospodar. S strokovnostjo, znanjem in kakovostnim izvajanjem storitev se trudimo izpolnjevati naše poslanstvo.

 

Letno in trajnostno poročilo 2022

 

Arhiv publikacij

Letno in trajnostno poročilo 2021

Letno in trajnostno poročilo 2020

Letno in trajnostno poročilo 2019

Letno in trajnostno poročilo 2018

Letno poročilo 2017

Trajnostno poročilo 2017

Trajnostno poročilo 2016

Trajnostno poročilo 2015

POGOSTO NAS SPRAŠUJETE

Pripravili smo nabor pogostih vprašanj in odgovorov, ki se nanašajo na različna področja delovanja in tudi na različne življenske situacije. Hitro boste našli odgovore ter obrazce in dokumente itd.
 

Kliknite tukaj

IMATE VPRAŠANJA, PRIPOMBE ALI PREDLOGE?

Izpolnite e-obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Če uporabljate eStoritve, oddajte vprašanje kot registriran uporabnik, saj vam bomo lahko tako odgovorili hitreje in bolj natančno ob upoštevanju vaših podatkov. 

Povejte nam    eStoritve