X
Išči

Ravnanje z okoljem

Skrb za okolje je iz leta v leto bolj pomembno področje, česar se v podjetju Komunala Slovenj Gradec d.o.o., zavedamo. Poleg tega, da je večina naših dejavnosti že v osnovi bolj ali manj okoljevarstveno naravnanih (čiščenje odpadnih voda, ravnanje z odpadki), pri svojem delu upoštevamo vso veljavno okoljsko zakonodajo, ki je vključena v vse delovne procese. O vseh novostih in okoljskih zahtevah obveščamo zaposlene, odjemalce, dobavitelje, druge partnerje in ostale zainteresirane skupine.

Komunala Slovenj Gradec svojo odgovornost do okolja izkazuje s prejetim mednarodnim okoljskim certifikatom ISO 14001, ki smo ga prejeli v letu 2007. Prejeti certifikat potrjuje, da imamo v podjetju vpeljan in delujoč sistem ravnanja z okoljem, ter da svoj odnos do okolja nenehno izboljšujemo. Z njim obvladujemo morebitne nevarnosti, ki bi lahko negativno vplivale na okolje, upoštevamo zakonska določila in se trudimo, da so okoljske zahteve vključene v vse delovne procese. Omenjeni certifikat vsako leto uspešno certificiramo.

REFERENTKA ZA OKOLJE

Teja Račnik, univ. dipl. biol.

T: 02 88 120 17
M: 040 658 054
E: teja.racnik@komusg.si

Upravna stavba – soba 113

Certifikat ISO 14001 za ravnanje z okoljem

 

 

POGOSTO NAS SPRAŠUJETE

Pripravili smo nabor pogostih vprašanj in odgovorov, ki se nanašajo na različna področja delovanja in tudi na različne življenske situacije. Hitro boste našli odgovore ter obrazce in dokumente itd.
 

Kliknite tukaj

IMATE VPRAŠANJA, PRIPOMBE ALI PREDLOGE?

Izpolnite e-obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Če uporabljate eStoritve, oddajte vprašanje kot registriran uporabnik, saj vam bomo lahko tako odgovorili hitreje in bolj natančno ob upoštevanju vaših podatkov. 

Povejte nam    eStoritve