X
Išči

Sporočanje stanja števca

Za oddajo stanja števca preko portala eSTORITVE se morate najprej registrirati. Sporočate nam lahko stanje števca za plin in stanje števca za vodo. 

Vnos odčitkov

  • V drevesu izberete odjemno mesto za katerega želite vnesti odčitek. Vnos odčitka je omogočen v določenem obdobju v prvi polovici meseca. po tem datumu lahko preverite prejšnje odčitke, novega pa ne morete dodati. 
  • Ko je vnos odčitkov omogočen, v prazna polja vnesete stanje števca (odčitek števca mora biti večji od zadnjega odčitka), po potrebi dodate opombo in kliknete gumb shrani, ki odčitek zabeleži v sistem.
  • Pri oddaji stanja se kot datum stanja upošteva tekoči datum.

 


Stanje števca za plin ali vodo lahko sporočite preko eStoritev ali na telefonski številki 02 88 120 38 - ga. Andreja Perše.


eStoritve

Portal eStoritve omogoča enostaven, časovno prilagojen način spremljanja porabe, stanja plačil in odprtih postavk, predvsem pa najpreprostejši način javljanja stanja števca.

 

POGOSTO NAS SPRAŠUJETE

Pripravili smo nabor pogostih vprašanj in odgovorov, ki se nanašajo na različna področja delovanja in tudi na različne življenske situacije. Hitro boste našli odgovore ter obrazce in dokumente itd.
 

Kliknite tukaj

IMATE VPRAŠANJA, PRIPOMBE ALI PREDLOGE?

Izpolnite e-obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Če uporabljate eStoritve, oddajte vprašanje kot registriran uporabnik, saj vam bomo lahko tako odgovorili hitreje in bolj natančno ob upoštevanju vaših podatkov. 

Povejte nam    eStoritve