X
Išči

eŽig

Z namenom, da svojo družbeno odgovornost in trajnostno delovanje nadgradimo še z vzpodbudo aktivnega preživljanja prostega časa naših uporabnikov, smo v podjetju Komunala Slovenj Gradec razvili aplikacijo  eŽig, ki je del mobilne aplikacije Komunala Slovenj Gradec in omogoča beleženje vaše poti, časa hoje in pregled časov ostalih pohodnikov.

Mobilna aplikacija Komunala Slovenj Gradec, je brezplačno dosegljiva na Google Play za vse android naprave. 

* zaradi politike  potrjevanja in  certificiranja je aplikacija za IOS naprave še v pripravi

 

Rahtel

eŽig omogoča:

  • beleženje časa in datuma pohoda,

  • izbiro poti - Gozdna učna pot ali Gremo po svoje,

  • statistika pohodov.

 

Rahtelko

Rahtel, kot mestni hrib, je zelo priljubljena pohodna točka za prebivalce Mestne občine Slovenj Gradca vseh generacij. Na vrhu se razteza čudovit razgled na Mislinjsko dolino in okoliške hribe - Uršljo goro. 

 

Na vrh je speljana gozdna učna pot, ki nas popelje skozi mestni gozd in predstavi njegove ‘prebivalce’. Na začetku le-te vas  čaka naš Komunalko z eŽig-om. 

Na razgledišču, ki je tudi priljubljeno vzletišče za jadralne padalce, pa se naša pot zaključi. Seveda spet z uporabo naše aplikacije in skeniranjem QR kode. Čestitke, že XX ste osvojili Rahtel!  😉

 

Moja dolina - čista in prijazna, je naš slogan, ki je tudi obveza k trajnostnem ohranjanju narave v kateri skupaj živimo in delujemo.  

 

SKUPAJ ZA ZDRAVJE, SKUPAJ ZA OKOLJE

eStoritve

Portal eStoritve omogoča enostaven, časovno prilagojen način spremljanja porabe, stanja plačil in odprtih postavk, predvsem pa najpreprostejši način javljanja stanja števca.

 

POGOSTO NAS SPRAŠUJETE

Pripravili smo nabor pogostih vprašanj in odgovorov, ki se nanašajo na različna področja delovanja in tudi na različne življenske situacije. Hitro boste našli odgovore ter obrazce in dokumente itd.
 

Kliknite tukaj

IMATE VPRAŠANJA, PRIPOMBE ALI PREDLOGE?

Izpolnite e-obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Če uporabljate eStoritve, oddajte vprašanje kot registriran uporabnik, saj vam bomo lahko tako odgovorili hitreje in bolj natančno ob upoštevanju vaših podatkov. 

Povejte nam    eStoritve