X
Išči

Zbornik ob 65-letnici delovanja

Ob 65-letnici delovanja podjetja smo izdali tudi Zbornik, ki kar na 190-ih straneh opisuje delovanje podjetja.

Predstavljeni so začetki razvoja podjetja, zgodovina podjetja in podjetje danes. Ponosni smo, da nam je vse dejavnosti, ki smo jih tekom let pridobili, uspelo tudi obdržati pod okriljem enega podjetja, kar ni običajna praksa v slovenskem prostoru.

 

    

Zbornik si lahko v celoti ogledate tukaj:  Zbornik

Za Javnim podjetjem Komunala Slovenj Gradec je uspešnih 65 let delovanja, ki smo jih poskušali strniti na naslednjih straneh. V tem obdobju smo komunalne dejavnosti izvajali za dobrobit skupnosti med Uršljo goro in Pohorjem, s čimer izpolnjujemo svoje poslanstvo do uporabnikov naših storitev. Namen zbornika, ki je pred vami, je prikaz razvoja komunalnih dejavnosti od njihovih začetkov do danes. Z vsestranskim napredkom Mislinjske doline se je zvišal tudi življenjski standard, posledično pa tudi pričakovanja uporabnikov...

"Direktor Jožef Dvorjak

 

 

Ob 65 letnici delovanja smo naš jubilej obeležili s slavnostno proslavo na sedežu našega podjetja. Nekaj utrinkov iz proslave si lahko ogledate v spodnji galeriji:

 

POGOSTO NAS SPRAŠUJETE

Pripravili smo nabor pogostih vprašanj in odgovorov, ki se nanašajo na različna področja delovanja in tudi na različne življenske situacije. Hitro boste našli odgovore ter obrazce in dokumente itd.
 

Kliknite tukaj

IMATE VPRAŠANJA, PRIPOMBE ALI PREDLOGE?

Izpolnite e-obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Če uporabljate eStoritve, oddajte vprašanje kot registriran uporabnik, saj vam bomo lahko tako odgovorili hitreje in bolj natančno ob upoštevanju vaših podatkov. 

Povejte nam    eStoritve