X
Išči

Investicije

V okviru vodenja investicij se izvajajo vsa investicijska dela, ki jih Mestna občina Slovenj Gradec razpiše v letnem planu investicij za prihodnje leto. Za vodenje investicijskih del, katera so večinoma s področja nizkih gradenj (cestna infrastruktura, kanalizacija, vodovod, sanacije plazov, mostov, regulacije vodotokov, itd.), imamo strokovno usposobljen kader za projektiranje, vodenje in nadzor nad investicijami.

Izvedba investicij vključuje vse postopke od izvedbe javnega naročila, izbire najugodnejšega ponudnika, sodelovanje z lastniki zemljišč, nadzora nad gradnjo, ter končne primopredaje del za vsako posamezno investicijo.

Naša vizija je:

  • skrbeti za varno, zdravo naravno in družbeno okolje,
  • omogočati in izvajati najkakovostnejše in trajnostno naravnane storitve na področju investicij,
  • uresničevati potrebe in pričakovanja naših uporabnikov in naročnikov,
  • pri svojem delu in vseh dejavnostih slediti temeljnim vrednotam kot so solidarnost, poštenost, pogum, dobronamernost in zanesljivost,
  • izboljšati oceno zadovoljstva naših uporabnikov,
  • apelirati na obe občini k povečanju namenskih vlaganj v infrastrukturo GJI.

SVETOVALKA ZA INVESTICIJE

Maja Šuler, univ. dipl. inž. uki.

T: 02 88 120 44
M: 041 435 110
E: maja.suler@komusg.si

Upravna stavba – soba 104

POGOSTO NAS SPRAŠUJETE

Pripravili smo nabor pogostih vprašanj in odgovorov, ki se nanašajo na različna področja delovanja in tudi na različne življenske situacije. Hitro boste našli odgovore ter obrazce in dokumente itd.
 

Kliknite tukaj

IMATE VPRAŠANJA, PRIPOMBE ALI PREDLOGE?

Izpolnite e-obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Če uporabljate eStoritve, oddajte vprašanje kot registriran uporabnik, saj vam bomo lahko tako odgovorili hitreje in bolj natančno ob upoštevanju vaših podatkov. 

Povejte nam    eStoritve