X
Išči

Plačevanje položnic v okviru javne blagajne


V okviru delovanja javne blagajne Mestne občine Slovenj Gradec vas obveščamo, da je možno plačilo položnic Komunale Slovenj Gradec brez plačila bančne provizije samo še na Hranilnici LON, PE Slovenj Gradec, Cankarjeva ulica 1. Delovni čas Hranilnice LON je vsak delovni dan od ponedeljka do petka med 8.30 in 12.00 uro, ter med 13.00 in 16.30. Plačevanje položnic Komunale Slovenj Gradec brez bančne provizije, bo mogoče še tudi na Delavski hranilnici samo do 5.11.2015. Sprememba velja za občane Mestne občine Slovenj Gradec in občine Mislinja.

Vabimo vas, da izkoristite ugodnost in si prihranite stroške nakazil.

Več o odprtju Javne blagajne v Slovenj Gradcu preberite na portalu MojaObčina.si.

eStoritve

Portal eStoritve omogoča enostaven, časovno prilagojen način spremljanja porabe, stanja plačil in odprtih postavk, predvsem pa najpreprostejši način javljanja stanja števca.

 

POGOSTO NAS SPRAŠUJETE

Pripravili smo nabor pogostih vprašanj in odgovorov, ki se nanašajo na različna področja delovanja in tudi na različne življenske situacije. Hitro boste našli odgovore ter obrazce in dokumente itd.
 

Kliknite tukaj

IMATE VPRAŠANJA, PRIPOMBE ALI PREDLOGE?

Izpolnite e-obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Če uporabljate eStoritve, oddajte vprašanje kot registriran uporabnik, saj vam bomo lahko tako odgovorili hitreje in bolj natančno ob upoštevanju vaših podatkov. 

Povejte nam    eStoritve