X
Išči

Poziv poslovnih subjektom

POZIV POSLOVNIM SUBJEKTOM NA OBMOČJU MESTNE OBČINE SLOVENJ GRADEC IN OBČINE MISLINJA

Datum: 1.4.2020

Spoštovani poslovni partnerji - poslovni subjekti,

 

Če ste na podlagi Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikov v Republiki Sloveniji (Ur.l. RS, štev. 25/2020 in 32/2020) začasno prekinili izvajanje svoje poslovne dejavnosti, vas pozivamo, da izpolnite in nam posredujete izjavo o začasni prekinitvi izvajanja poslovne dejavnosti.

Izjava bo priložena  tudi k izdanemu računu komunalnih storitev za mesec marec 2020. Izpolnjeno izjavo nam posredujte na elektronski naslov andreja.perse@komusg.si ali po pošti.

Izjava poslovnega subjekta s podatki o začasni prekinitvi izvajanja poslovne dejavnosti na osnovi Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji je informacija javnega značaja. V primeru ugotovitve neverodostojnosti podatkov na izjavi bo Komunala Slovenj Gradec o tem obvestila Tržni inšpektorat RS in Finančno upravo RS.

Na osnovi izpolnjene podpisane izjave vam bomo za  zaračunane komunalne storitve  za marec  2020 ob izdaji naslednje položnice izstavili dobropis za čas nedelovanja in vam storitev ne bomo zaračunavali vse do dne prenehanja razlogov za prepoved vašega poslovanja po zgoraj navedenem odloku skladno s sklepom vlade RS.

 

Lepo pozdravljeni in ostanite zdravi!

eStoritve

Portal eStoritve omogoča enostaven, časovno prilagojen način spremljanja porabe, stanja plačil in odprtih postavk, predvsem pa najpreprostejši način javljanja stanja števca.

 

POGOSTO NAS SPRAŠUJETE

Pripravili smo nabor pogostih vprašanj in odgovorov, ki se nanašajo na različna področja delovanja in tudi na različne življenske situacije. Hitro boste našli odgovore ter obrazce in dokumente itd.
 

Kliknite tukaj

IMATE VPRAŠANJA, PRIPOMBE ALI PREDLOGE?

Izpolnite e-obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Če uporabljate eStoritve, oddajte vprašanje kot registriran uporabnik, saj vam bomo lahko tako odgovorili hitreje in bolj natančno ob upoštevanju vaših podatkov. 

Povejte nam    eStoritve