X
Išči

Gradnja, vzdrževanje, servis

V enoti gradnje, vzdrževanje in servis (GVS) opravljamo vzdrževalna in investicijska gradbena dela na področju komunalne in cestne infrastrukture, menjavo vodomerov, zimsko in letno vzdrževanje občinskih in gozdnih cest, dežurno službo, vgradnjo malih hišnih komunalnih čistilnih naprav ter vzdrževanje lastnega voznega in strojnega parka.

 Vgradnja malih komunalnih čistilnih naprav

V okviru vgradnje malih komunalnih čistilnih naprav ponujamo tri različne tipe naprav, za katere smo mnenja da delujejo dobro. To sta napravi PUROO ELEMENTS in AQUA max proizvajalca Zagožen ter čistilna naprava Oxyfix C-90 podjetja S5 Projekt. Poleg same vgradnje, izvajamo tudi servis in vzdrževanje malih komunalnih čistilnih naprav, ki jih vgrajujemo, podporo občanom pri vseh zadevah, ki se nanašajo na vgradnjo in vzdrževanje ter svetujemo pri izbiri.

VODJA ENOTE GVS

Maja Šuler, univ. dipl. inž. vki

T: 02 88 120 44
M: 041 435 110
E: maja.suler@komusg.si

Upravna stavba – soba 105

V enoti GVS opravljamo vzdrževalna in investicijska gradbena dela na področju komunalne in cestne infrastrukture.

Javite lokacijo, kjer je potrebno vzdrževanje 

Je potreben servis komunalne ali cestne infrastrukture?

Javite nam lokacijo preko spodnjega obrazca ali pa se obrnite na našo dežurno službo. Skupaj lahko zagotovimo, da bo naša infrastrukutra v dobrem stanju! 

POGOSTO NAS SPRAŠUJETE

Pripravili smo nabor pogostih vprašanj in odgovorov, ki se nanašajo na različna področja delovanja in tudi na različne življenske situacije. Hitro boste našli odgovore ter obrazce in dokumente itd.
 

Kliknite tukaj

IMATE VPRAŠANJA, PRIPOMBE ALI PREDLOGE?

Izpolnite e-obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Če uporabljate eStoritve, oddajte vprašanje kot registriran uporabnik, saj vam bomo lahko tako odgovorili hitreje in bolj natančno ob upoštevanju vaših podatkov. 

Povejte nam    eStoritve