X
Išči

Novice in obvestila

18. ZIMSKA KOMUNALIADA – KOPE 2020

31. januarja in 1.  februarja je v Slovenj Gradcu (strokovni posvet) in na Kopah (športne igre) v organizaciji Komunale Slovenj Gradec potekalo že 18. zimsko športno tekmovanje delavcev komunalnega Gospodarstva Slovenije.

Z zadovoljstvom in ponosom ugotavljamo, da je le-to v celoti izpolnilo naša ter verjamemo da preseglo pričakovanja udeležencev, ki so prihajali iz več kot 30 komunalnih podjetij iz cele Slovenije.

Trdo delo preteklih mesecev, ko so naši delavci pripravljali vse potrebno za izvedbo iger, je obrodilo sadove. Prek 600 komunalnih delavcev je v soboto na Kopah uživalo v druženju in športnem udejstvovanju. Svoje je primaknilo še lepo vreme, ki je vsem na obrazih narisalo nasmehe in še polepšalo dan. Odhajali so, sodeč tudi po pozitivnih odzivih po dogodku, polni vtisov in navdušeni nad gostoljubnostjo, organizacijo ter odličnim vzdušjem na prizorišču.

Naši delavci so se izkazali tudi na športnem področju saj smo osvojili skupno 4. mesto med vsemi komunalami. Osvojili smo pokale za 2. meto v sankanju ter 3. mesto skupno sankanje, 2. mesto v teku na smučeh moški ter 3. mesto v veleslalomu moški. Vsem tekmovalcem čestitamo za uspešne nastope na igrah.

Brez sponzorjev takega dogodka ni mogoče organizirati. Zato se iskreno zahvaljujemo vsem podjetjem in posameznikom, ki ste podprli naš dogodek. Čestitke tudi podjetju Vabo, ki je res kvalitetno poskrbelo za vse naše zahteve, ter naše goste razvajalo s prehrano, poskrbeli so za korektno izpeljane športne igre ter odlično zabavo za tako množico.

Vse ostale podrobnosti si lahko ogledate na spletni strani www.zimko.si.

Rezultate lahko vidite tukaj.

Več slik pa si lahko ogledate v galeriji.

 


Nazaj