X
Išči

Novice in obvestila

NAGRADNI LIKOVNI NATEČAJ ZA VRTCE

NAGRADNI LIKOVNI NATEČAJ ZA VRTCE

Organiziramo nagradni likovni natečaj za risbo na temo "Naš ekološki otok". Namenjen je otrokom v vrtcih v občinah Slovenj Gradec in Mislinja.

Risbe velikosti formata A3 sprejemamo najkasneje do petka, dne 20. novembra 2020,osebno na sedežu podjetja Komunala Slovenj Gradec d.o.o., Pameče 177A, Slovenj Gradec ali poslane po pošti v zaprtih kuvertah s pripisom: »NATEČAJ KOMUNALE SLOVENJ GRADEC d.o.o.: "NAŠ EKOLOŠKI OTOK".

Strokovna komisija organizatorja natečaja bo odločitev o nagrajencih sprejela dne 27. 11. 2020. Nagrajenec oziroma njegov mentor bo obvestilo o nagradi prejel na podlagi kontaktnih podatkov navedenih v prijavnici na nagradni natečaj, in sicer po elektronski pošti oziroma na naslov vrtca, kamor bomo poslali obvestilo o nagradi, v petih (5) delovnih dneh po sprejemu odločitve strokovne žirije. Oddelek vrtca, ki ga obiskuje otrok zmagovalne risbe, bo v zahvalo za sodelovanje prejel denarno nagrado v višini 400,00 EUR za vzgojno izobraževalni namen: nakup igrač za otroke vrtca.

 

 

Dokumenti

  1. Nagradninatečaj-2020-otroci-vrtec.pdf 5. 10. 2020 10:51:48

Nazaj