X
Išči

Novice in obvestila

IZREDNO OBVESTILO:

Spremljajte aktualne informacije in navodila za preprečevanje širjenja KORONAVIRUSA

 

22. marec 2020 | UKREPI ZA PREPREČEVANJE ŠIRJENJA KORONAVIRUSA - Dopolnjeni 10. 9. 2021

 
 

Vaše mnenje šteje – anketa zadovoljstva uporabnikov

 Find & Park z EasyPark-om 

 Find & Park z EasyPark-om 

Najhitrejši in najbolj uporaben način za najti in parkirati vaše vozilo v več kot 2200 mestih po Evropi. Komunala Slovenj Gradec omogoča v Mestni občini Slovenj Gradec digitalno plačevanje parkirnine preko sistema EasyPark.  Mobilna aplikacija je brezplačna in deluje na operacijskih sistemih Android in iOS.

Aplikacijo si lahko naložite prek spletne strani na sledeči povezavi:

https://easypark.si/sl

EasyPark je vodilni globalni ponudnik digitalnih parkirnih storitev, ki se razteza čez več kot 1.900 evropskih mest.

Poleg Mestne občine Slovenj Gradec je v Sloveniji možno plačevanje parkirnine tudi v drugih občinah, predvsem tistih, ki se ukvarjajo s turizmom.

Aplikacija EasyPark uporabnikom ponuja učinkovito rešitev iskanja prostega parkirnega mesta tudi v ostalih evropskih državah. Z enako aplikacijo lahko uporabniki parkirnino plačujejo tudi v sosednji Italiji ali Avstriji. Prav tako pa lahko tudi tujci, ki obiščejo Slovenijo, plačujejo parkirnino z že poznano aplikacijo.

Aplikacija ponuja interaktiven pregled nad vsemi parkirišči v upravljanju Komunale Slovenj Gradec, geolociranje najbližjih parkirišč, urnike in cene parkiranja, možnost podaljševanja parkirnine in številne druge storitve, ki so uporabniku zelo prijazne. Gre predvsem za možnost brezgotovinskega plačevanja parkirnine, sklenitev parkiranja na daljavo in sklenitev parkirnine brez nepotrebnega tiskanja listka.


Nazaj