X
Išči

Novice in obvestila

Uspešna udeležba naših zaposlenih na Zimski Komunaliadi - Pokljuka 2023

Z zimsko komunaliado (zimsko srečanje delavcev komunalnega gospodarstva Slovenije) smo se zaposleni na Komunali Slovenj Gradec prvič spoznali februarja 2020, ko smo le-to uspešno organizirali pri nas na Pohorju - Kope. Že takrat smo se izkazali ne samo kot odlični organizatorji, ampak tudi kot odlični športniki. Sedaj smo osvojili komplet pokalov!

Tokrat je srečanje potekalo v središču Triglavskega narodnega parka na Pokljuki. V soboto, 18. februarja 2023 se nas je na družabnem rekreativno-tekmovalnem dnevu zbralo čez 400 udeležencev iz 23 komunalnih podjetij. Pričakalo nas je odlično vreme in v belo odejo odeta pokrajina. Organizator nam je pripravil odlična tekmovališča ter dodatne rekreativne discipline (pohod, krpljanje, biatlonsko streljanje).

Udeležili smo se tako rekreativnih kot tekmovalnih disciplin (veleslalom, sankanje, biatlon) in osvojili komplet pokalov! V disciplini biatlon, kjer so tekmovalci med tekom tudi dvakrat leže streljali, je Gregor Andrejc premagal vso konkurenco ter ponosno dvignil pokal za najhitrejšega. Odlično drugo mesto v hudi konkurenci veleslalomistov je osvojih Peter Vinarnik. Najhujša konkurenca in tudi najmanjše razlike pa so bile v disciplini mešani pari sankanje (59 parov tekmovalcev). Ples stotink je bil na naši strani in za dve stotinki sta Tjaša Borovnik in Uroš Sušec osvojila tretje mesto. ČESTITAMO!

zimko.si 

   


Nazaj