X
Išči

Novice in obvestila

XXI. Zimska komunaliada 2024 - na Kopah okoli 650 udeležencev

XXI. Zimska komunaliada 2024 - na Kopah okoli 650 udeležencev

Prvi vikend februarja je na Kopah v organizaciji Komunale Slovenj Gradec potekalo srečanje delavcev komunalnega Gospodarstva Slovenije - XXI. Zimska komunaliada. Odličen odziv in velik organizacijski zalogaj, ki smo ga skupaj s podjetjem Vabo d.o.o. v lepem sončnem vremenu več kot uspešno izpeljali in poskrbeli za lep vtis in trajen spomin med udeleženci.

Okoli 650 udeležencev iz različnih komunalnih podjetij iz cele Slovenije se je v soboto, 3. februarja udeležilo športnih iger pri nas na Koroškem, na smučarskem središču Kope. Tekmovali smo v veleslalomu, deskanju na snegu, teku na smučeh in v spretnostnem poligonu. Organizator tekmovanj (SK Vuzenica in Šport Kope) nam je kljub pomanjkanju snega uspel pripravit odlične pogoje za tekmovanje in le-to je bilo zelo korektno izpeljano. Svoje je pristavilo tudi lepo sončno vreme, ki je poskrbelo za odlično vzdušje med udeleženci. 

Poleg športnih iger je pomemben del takih srečanj tudi medsebojno druženje, izmenjava izkušenj med kolegi ter spodbujanje sodelovanja med podjetji. 

Ponosni smo na športne dosežke naših zaposlenih

Delavci Komunale Slovenj Gradec so se v velikem številu udeležili športnih iger in dosegli smo odlične uvrstitve v vseh disciplinah. Prejeli smo kar 5 pokalov v različnih kategorijah in disciplinah ter tako dokazali, da med nami velja športni duh. Še posebej pa smo ponosni na pokal za skupno 3. mesto med 35 nastopajočimi komunalnimi podjetji!

Dogodek je bil za naše podjetje velik organizacijski zalogaj, ki smo ga skupaj s podjetjem Vabo d.o.o. v lepem sončnem vremenu več kot uspešno izpeljali in poskrbeli za lep vtis in trajen spomin med udeleženci. Izvedba tako velikega dogodka pa brez podpore sponzorjev ne bi bila tako uspešna. Iskreno se zahvaljujemo vsem, ki ste namenili čas in sredstva ter tako podprli izvedbo iger. Še enkrat iskrena hvala.

 

 

 

 


Nazaj