X
Išči

Novice in obvestila

17. maj - Svetovni dan telekomunikacij in informacijske družbe

17. maj - Svetovni dan telekomunikacij in informacijske družbe

17. maja smo praznovali Svetovni dan telekomunikacij in informacijske družbe, osredotočen na digitalne inovacije za trajnostni razvoj. Ta dan opozarja na ključno vlogo telekomunikacij in IKT pri povezovanju sveta ter spodbujanju gospodarskega in družbenega napredka.

Komunala Slovenj Gradec je ob tej priložnosti izpostavila pomembnost digitalizacije svojih storitev za boljšo povezanost in učinkovitost pri upravljanju javnih storitev. Naše napredne digitalne rešitve prispevajo k boljši kakovosti življenja naših občanov in trajnostnemu razvoju lokalne skupnosti.

S poudarkom na raziskavah in razvoju digitalnih tehnologij si prizadevamo za zmanjšanje digitalnih vrzeli in izboljšanje dostopa do digitalnih orodij za vse prebivalce. To je ključnega pomena za doseganje trajnostnih razvojnih ciljev in boljšo prihodnost za vse.

Vabimo vas, da si ogledate naše digitalne rešitve kot so, eStoritve, iStoritve, eHaccp, osmrtnice in iskanje pokojnikov, mobilna aplikacija Komunala Slovenj Gradec in druge digitalne storitve.

Skupaj gradimo digitalno prihodnost! 


Nazaj