X
Išči

Novice in obvestila

Posodobitev aplikacije Komunala Slovenj Gradec

Posodobitev aplikacije Komunala Slovenj Gradec

Google je objavil novo zahtevo, da morajo vse nove aplikacije na Google Trgovini podpirati vsaj operacijski sistem Android 13. Ta sprememba je del prizadevanj za izboljšanje varnosti in uporabniške izkušnje na platformi.

Ta zahteva pomeni, da bodo uporabniki, ki imajo starejše različice Androida, morda imeli težave z dostopom do najnovejših aplikacij, vključno s posodobljeno mobilno aplikacijo Komunala Slovenj Gradec.

Uporabnikom svetujemo, da preverijo stanje svojega operacijskega sistema in posodobijo svoje naprave na najnovejšo različico Androida, ki jo podpira njihov telefon.

Posodobitev operacijskega sistema lahko prinese izboljšano varnost, optimizacijo in splošno boljšo uporabniško izkušnjo. Če vaša naprava ne podpira posodobitve na Android 13, priporočamo, da se obrnete na proizvajalca vašega telefona za več informacij o možnih posodobitvah ali razmislite o nadgradnji na novejšo napravo. Zahteve za minimalno podporo za Android 13 začnejo veljati takoj, zato je pomembno, da uporabniki aplikacije Komunale Slovenj Gradec in drugih aplikacij preverijo stanje svojih naprav in ustrezno ukrepajo.


Nazaj