X
Išči

Novice in obvestila

Skupina EasyPark preplavila slovenska parkirišča

Skupina EasyPark preplavila slovenska parkirišča

Brezplačna aplikacija, s katero enostavno parkirate v Sloveniji in Evropi.

(Koper/Ljubljana, 25. september, 2018) – Intuitivna aplikacija EasyPark bo odslej olajšala parkiranje od Pirana do Ptuja. Slovenija je namreč postala del EasyParkovega mednarodnega omrežja, ki se razteza čez več kot 800 evropskih mest, med katerimi so tudi: Maribor, Bohinj, Bled, Piran, Portorož, Fiesa, Lucija, Strunjan, Seča, Izola, Sežana, Slovenj Gradec, Ptuj in Grosuplje.

Odslej lahko Slovenke in Slovenci z eno samo aplikacijo plačujemo na več kot 20.000 parkirnih mestih po celi državi, z isto aplikacijo pa je mogoče parkirati tudi na več kot 4 milijonih parkirnih mest po celi Evropi.

Skupina EasyPark, vodilni evropski ponudnik digitalnih parkirnih storitev, je prevzela podjetje ZELENO MESTO iz Kopra, ki ima v lasti rešitev za mobilno plačevanje parkirnine mobilePark – Parkiraj&Plačaj s telefonom.

"Slovenija je že trinajsto tržišče, ki se je pridružilo omrežju EasyPark. Ponosni smo, da lahko Slovencem ponudimo enako storitev, ki je že požela številne nagrade in vsak dan olajša parkiranje na milijone evropskim voznikom," je ob širitvi v Slovenijo povedal Johan Birgersson, direktor skupine EasyPark.

"EasyPark voznika, ne glede na to, v kateri državi se nahaja, z eno samo aplikacijo reši zagate plačevanja z gotovino, osvobodi skrbi o poteku parkirnine, vožnjo pa naredi prijetnejšo z novo, inovativno storitvijo Find&Park, ki voznikom pomaga najti prosto parkirno mesto," poudarja Uroš Maklič, direktor za Slovenijo v skupini EasyPark.

"V Sloveniji je EasyPark prisoten v turistično najmočnejših občinah, kjer rešujemo izzive domačih in tujih obiskovalcev, pomagamo pa tudi tistim, ki redno potujejo zaradi službe. Tak primer so dnevne migracije na relaciji Obala – Trst ali Maribor – Graz," dodaja Maklič.

S prehodom na mednarodno platformo smo Slovenke in Slovenci dobili dostop do zbirke edinstvenih storitev EasyPark, ki nam danes z eno aplikacijo omogoča parkiranje in plačevanje parkirnine po celi Evropi.

Več o skupini EasyPark

Skupina EasyPark z edinstveno storitvijo pokriva na milijone parkirnih mest. Z intuitivno aplikacijo EasyPark milijonom in milijonom registriranim uporabnikom, ponuja najbolj učinkovito rešitev iskanja parkirnega mesta v več kot 800 mestih, v 13 državah. Številne nagrade pametne storitve EasyPark, že od leta 2001 dokazujejo, da je skupina EasyPark vodilna v Evropi za digitalizacijo naših mest.

Poleg priljubljene aplikacije EasyPark ponuja tudi vrsto digitalnih storitev, ki omogočajo mestom izboljšanje prometnega toka in zmanjšanje prometnih zastojev, hkrati pa maksimirajo zasedenost zasebnih parkirišč. Te storitve delujejo usklajeno, z namenom ustvarjanja bolj trajnostnega, stroškovno učinkovitega in pametnejšega mesta.

Poslanstvo skupine je ustvariti prednost za vse vpletene deležnike v prometu, obenem pa krepiti zavezo k temu, da postanejo naša mesta bolj prijetna za bivanje.

Za več informacij obiščite www.easyparkgroup.com in  https://easypark.si.


Nazaj