X
Išči

Novice in obvestila

Napotki za varčevanje pri ogrevanju

Napotki za varčevanje pri ogrevanju

Z daljinsko toploto oskrbujemo okoli 1.650 uporabnikov, ki so priključeni na toplovodno omrežje. Po izgradnji kotlovnice na lesno biomaso z zalogovnikom toplote oz. od lanske kurilne sezone kot energent uporabljamo lesne sekance, s čimer uporabnikom daljinskega ogrevanja zagotavljamo zanesljivo oskrbo, neodvisno od energetskih razmer na zunanjih trgih, ter ugodno ceno glede na trenutne razmere.

PROSTO DELOVNO MESTO

PROSTO DELOVNO MESTO

Komunala Slovenj Gradec razpisuje prosto delovno mesto - upravljavec kotla, SPTE in distribucijskega omrežja toplote

Urejamo PROSTOR ZA RATROS PEPELA

Urejamo PROSTOR ZA RATROS PEPELA

Na pokopališču Stari trg je mestna občina zagotovila sredstva za ureditev prostora za raztros pepela. Projektno dokumentacijo je izdelalo podjetje ARH DEKO d.o.o. iz Slovenj Gradca. Izvedbo del pa je zaupala našemu podjetju. Dokončanje del in predaja v uporabo je predvidena v drugi polovici novembra.

Informator številka 6 - Oktober 2022

Informator številka 6 - Oktober 2022

V informatorju meseca oktobra si preberite o mesecu novembru in možnosti prižiga virtualnih sveč, pregledate možnosti ki jih ponuja aplikacija iskalnik pokojnikov po pokopališčih, ter preberite še o pogrebni in pokopališki dejavnosti.

ZAPORA CESTE V MISLINJSKI DOBRAVI

ZAPORA CESTE V MISLINJSKI DOBRAVI

Vse uporabnike ceste Mislinjska Dobrava – Brda obveščamo, da bo zaradi gradbenih del - izgradnje vodovodnega omrežja popolna zapora ceste od glavne ceste – HŠ Mislinjska Dobrava 50 (Rotovnik) do mostu čez reko Mislinjo pri Šertelu. Z deli smo pričeli danes, dne 6.9.2022 in bodo trajala predvidoma mesec dni. Prosimo vse uporabnike, da upoštevajo prometno signalizacijo. Obvoz je možen preko Turiške vasi, Ribiča in do mostu čez reko Mislinjo pri Šertelu.

Oktober  mesec požarne varnosti

Oktober mesec požarne varnosti

Letos je tema meseca požarne varnosti preprečevanje požara litij-ionskih baterij in poteka pod sloganom »Tudi baterije lahko zagorijo. Preprečite požar baterij.«

PRIČETEK KURILNE SEZONE - september 2022

PRIČETEK KURILNE SEZONE - september 2022

V začetku septembra smo beležili še prave poletne temperature, ki pa so se v zadnjem obdobju koledarskega poletja izredno spremenile, saj smo na prvi jesenski dan že imeli temperature blizu ledišča. Lanska kurilna sezona se je pričela 30. septembra, letos pa so bili pogoji za ogrevanje izpolnjeni že 20. septembra in smo pričeli s postopnim ogrevanjem. V mestu Slovenj Gradec se izvaja projekt »UREDITEV TRAJNOSTNE MOBILNOSTI V MESTNEM JEDRU«, ki zajema obnovitev vse infrastrukture v javnih površinah. V sklopu projekta se na območju Cankarjeve in Šolske ulice ob tem izvaja tudi zamenjava toplovodnega sistema. Zaradi objektivnih vzrokov bo obnova toplovodnega sistema končana 30. septembra in takrat bo tudi možno pričeti z ogrevanjem objektov na Gubčevi, Šolski, Kidričevi, Francetovi, Cankarjevi in Glavnemu trgu. V imenu izvajalcev se vam opravičujemo in se zahvaljujemo za razumevanje.

OBVESTILO O SPREMEMBI SPLOŠNIH POGODBENIH POGOJEV

OBVESTILO O SPREMEMBI SPLOŠNIH POGODBENIH POGOJEV

Sprememba splošno pogodbenih pogojev, ki bodo stopili v veljavo z 10.10.2022.

Prekinitev dobave pitne vode

Prekinitev dobave pitne vode

Danes v ponedeljek 5.9.2022 je prekinjena dobava pitne vode predvidoma do 12 ure na območju Završ zaradi okvare črpalke. Delo menjave črpalke je v teku.

Obvestilo o prisotnosti zraka v vodooskrbnem sistemu Mislinja

Obvestilo o prisotnosti zraka v vodooskrbnem sistemu Mislinja

Komunala Slovenj Gradec obvešča uporabnike pitne vode na vodooskrbnem sistemu Mislinja, da se ponovno pojavlja na pipah pri uporabnikih belo obarvana voda. Bela obarvanost pitne vode, ki jo natočimo v kozarec, ni posledica klora v vodi, saj prisotnosti klora v vodi vizualno ne moremo zaznati.

SANACIJA TOPLOVODNEGA OMREŽJA

SANACIJA TOPLOVODNEGA OMREŽJA

V enoti Energetika Komunale Slovenj Gradec d.o.o. izvajamo v času izven kurilne sezone sanacijska dela na toplovodnem omrežju.

Moteno delovanje spletnih in mobilnih aplikacij od 23. 8. 2022 do 31. 8. 2022

Moteno delovanje spletnih in mobilnih aplikacij od 23. 8. 2022 do 31. 8. 2022

Obveščamo Vas, da bo zaradi nujnih vzdrževalnih del v času od 23. 8. 2022 do 31. 8. 2022 možen moten dostop do mobilne aplikacije Komunala Slovenj Gradec. Moteno bo tudi delovanje oblačnih storitev kot so, spletne aplikacije (eStoritve, Osmrtnice, Iskanje pokojnikov).