X
Išči

c - arhiv"

Vse zainteresirane ponudnike obveščamo, da smo dne 27. 4. 2020 na Portalu javnih naročil pod št. JN002643/2020-B01 in v UL EU pod št. 2020/S 083-196617, objavili javno naročilo »IZDELAVA, IZPIS IN ODDAJA POŠILJK IN E-RAČUNOV«, int. št. naročila JN-7Vr/2020.

Prav tako zainteresirane ponudnike obveščamo, da smo dne 20.5.2020 spremenili dokumentacijo v zvezi z oddajo javnega naročila ter ponudbeni predračun v excel tabeli kot je razvidno iz nadaljevanja. Ponudbeni predračun OBR-2/1 v excel tabeli smo spremenili tudi dne 22. 5. 2020.

Naročnik spreminja dokumentacijo v zvezi z oddajo javnega naročila (navodila ponudnikom za izdelavo ponudbe) v točki 13.1 tako, da se obrazec št. 3 glasi: »Izjava o izpolnjevanju osnovne sposobnosti za gospodarske subjekte (Obrazec št. 4/2)«; obrazec št. 4 se glasi: »Izjava o izpolnjevanju osnovne sposobnosti za fizične osebe (Obrazec št. 4/3)«.

Naročnik spreminja dokumentacijo v zvezi z oddajo javnega naročila (navodila ponudnikom za izdelavo ponudbe) na str. 4 tako, da je rok plačila s strani naročnika 30 dni od prejema listine, ki je podlaga za plačilo.

Naročnik spreminja Ponudbeni predračun za sklop 3 (Excel tabela) OBR-2/3, tako da se v postavki točka 3.12 glasi: »paket s storitvijo nad 2 kg do 5 kg«.

Naročnik spreminja Ponudbeni predračun za sklop 1 (Excel tabela) OBR-2/1, tako da se postavka komunalna dejavnost-ankete 1x/leto količina za obdobje 3 let glasi »24.000«, postavka poštnina za komunalno dejavnost ankete 1x letno 1.) poštnina do 20 gramov količina za obdobje 3 let glasi »24.000«.

Naročnik spreminja Ponudbeni predračun za sklop 1 (OBR-2/1 tako, da se briše formula za obračun DDV in ustrezno spremeni izračun skupne vrednosti).

Naročnik spreminja dokumentacijo v zvezi z oddajo javnega naročila tako, da se v vzorec pogodbe OBR-3 doda nov 22. člen, ki se glasi: "Za sklop 1 v delu, ki se nanaša na dostavo pošiljk ter za sklop 3 se višina odškodnine za škodo, ki je nastala naročniku zaradi:-izgube, poškodbe, kraje ali izropanja poštne pošiljke;-prekoračitve roka prenosa poštne pošiljke,-neizvedene, nepopolne ali napačno izvedene poštne storitve; obračuna skladno z 52. členom Zakona o poštnih storitvah«. Dosedanji 22. člen se preštevilči v 23. člen, pri čemer se tudi nadaljnji členi preštevilčijo v vrstnem redu.

Naročnik spreminja dokumentacijo v zvezi z oddajo javnega naročila tako, da se drugi odstavek na OBR-5/2 glasi: »Na prošnjo ponudnika/podizvajalca/partnerja v skupni ponudbi (ustrezno obkrožite ali podčrtajte):«.

Naročnik spreminja dokumentacijo v zvezi z oddajo javnega naročila (navodila ponudnikom za izdelavo ponudbe) tako, da se besedilo na str. 21 (TEHNIČNA IN KADROVSKA SPOSOBNOST, POGOJ 3 reference), prvi odstavek za SKLOP 1 glasi: Ponudnik mora izkazati, da je v zadnjih treh (3) letih (v obdobju od 4. 2017 do 4. 2020), pred objavo javnega naročila na Portalu javnih naročil, kvalitetno in v skladu s pogodbenimi določili opravil posel tiskanja računov z UPN obrazcem in razpošiljanja/distribucije teh istih računov (pisma do 20 g in pisma od 20 g do 50 g – v nadaljevanju pošiljka), v skupni količini najmanj 8.000 pošiljk mesečno in najmanj 96.000 pošiljk letno za posameznega naročnika. Naročnik bo v skladu z navedenim popravil tudi OBR-5/1 in OBR-5/2.

Spremembe ponudbene in razpisne dokumentacije ter ponudbenega predračuna v excel tabeli so že objavljene na spletni strani podjetja.

V skladu z zapisanim, vabimo vse zainteresirane ponudnike k predložitvi ponudbe. Ponudbena dokumentacija mora biti sestavljena v skladu z določili dokumentacije v zvezi z oddajo javnega naročila.

* Za odpiranje datotek (.dbf), ki so navedene kot primer pri priloženih dokumentih v točki 6, najprej potrebujete program ZIP, da  dobite datoteki, obe datoteki s končnico .dbf pa potem lahko odprete s programom Microsoft Access od verzije 2010 naprej.


Nazaj

POGOSTO NAS SPRAŠUJETE

Pripravili smo nabor pogostih vprašanj in odgovorov, ki se nanašajo na različna področja delovanja in tudi na različne življenske situacije. Hitro boste našli odgovore ter obrazce in dokumente itd.
 

Kliknite tukaj

IMATE VPRAŠANJA, PRIPOMBE ALI PREDLOGE?

Izpolnite e-obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Če uporabljate eStoritve, oddajte vprašanje kot registriran uporabnik, saj vam bomo lahko tako odgovorili hitreje in bolj natančno ob upoštevanju vaših podatkov. 

Povejte nam    eStoritve