X
Išči

"Izvajanje obratovalnega monitoringa"

Za naročilo male vrednosti "Izvajanje obratovalnega monitoringa" (JN007364/2023-W01) je bil izbran ponudnik za: 

  • sklop 1 (Analiza vzorcev pitne vode v okviru notranjega nadzora): NACIONALNI LABORATORIJ ZA ZDRAVJE, OKOLJE IN HRANO, Prvomajska ulica 1, 2000 Maribor.
  • sklop 2 (Obratovalni monitoring podzemnih voda na zaprtem odlagališču Mislinjska Dobrava): NACIONALNI LABORATORIJ ZA ZDRAVJE, OKOLJE IN HRANO, Prvomajska ulica 1, 2000 Maribor.
  • sklop 3 (Obratovalni monitoring odpadnih voda na zaprtem odlagališču Mislinjska Dobrava): IKEMA inštitut za kemijo, ekologijo, meritve in analitiko d.o.o., Lovrenc na Dravskem polju 4, 2324 Lovrenc na Dravskem polju.
  • sklop 4 (Obratovalni monitoring odpadnih voda za CČN Slovenj Gradec in ČN Mislinja): Regionalni tehnološki center Zasavje d.o.o., Naselje Aleša Kaple 9a, 1430 Hrastnik.
  • sklop 5 (Obratovalni monitoring za prve meritve za MKČN do 50 PE): IKEMA inštitut za kemijo, ekologijo, meritve in analitiko d.o.o., Lovrenc na Dravskem polju 4, 2324 Lovrenc na Dravskem polju.
  • sklop 6 (Obratovalni monitoring za industrijsko odpadno vodo za ultrafiltracijo): IKEMA inštitut za kemijo, ekologijo, meritve in analitiko d.o.o., Lovrenc na Dravskem polju 4, 2324 Lovrenc na Dravskem polju.
  • Več informacij o naročilu je na voljo na spletni strani Portal javnih naročil

Nazaj

POGOSTO NAS SPRAŠUJETE

Pripravili smo nabor pogostih vprašanj in odgovorov, ki se nanašajo na različna področja delovanja in tudi na različne življenske situacije. Hitro boste našli odgovore ter obrazce in dokumente itd.
 

Kliknite tukaj

IMATE VPRAŠANJA, PRIPOMBE ALI PREDLOGE?

Izpolnite e-obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Če uporabljate eStoritve, oddajte vprašanje kot registriran uporabnik, saj vam bomo lahko tako odgovorili hitreje in bolj natančno ob upoštevanju vaših podatkov. 

Povejte nam    eStoritve