X
Išči

Stanovanjska dejavnost - Aktualno     

OBVESTILO

o zamenjavi izvajalca dimnikarskih storitev

Kot upravnik večstanovanjskih stavb smo na podlagi 5. člena Zakona o dimnikarskih storitvah (Ur. l. RS št. 68/2016) v mesecu juniju 2017 za vse objekte v upravljanju izvedli postopek zbiranja ponudb za dimnikarske storitve, ki se nanašajo na skupne naprave (dimniki, zračniki).

Na osnovi najnižje cene je bil izbran ponudnik PLAMEN SKUPINA, dimnikarske storitve d.o.o., Pongrac 167/a, 3302 Griže, ki ga zastopa direktor Dejan Gmajnić.

 

CERTIFIKAT

ZAUPANJA VREDEN UPRAVNIK za leto 2017

Dne 11. 5. 2017 smo s strani Gospodarske zbornice Slovenije, Zbornice za poslovanje z nepremičninami, prejeli sklep, da v popolnosti izpolnjujemo pogoje za pridobitev certifikata ZAUPANJA VREDEN UPRAVNIK za leto 2017.

Več o tem si lahko preberete na: GZS: Certifikat zaupanja vreden upravnik

POGOSTO NAS SPRAŠUJETE

Pripravili smo nabor pogostih vprašanj in odgovorov, ki se nanašajo na različna področja delovanja in tudi na različne življenske situacije. Hitro boste našli odgovore ter obrazce in dokumente itd.
 

Kliknite tukaj

IMATE VPRAŠANJA, PRIPOMBE ALI PREDLOGE?

Izpolnite e-obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Če uporabljate eStoritve, oddajte vprašanje kot registriran uporabnik, saj vam bomo lahko tako odgovorili hitreje in bolj natančno ob upoštevanju vaših podatkov. 

Povejte nam    eStoritve