X
Išči

Novice in obvestila

Svetovni dan varstva okolja - Junij 2019

Svetovni dan varstva okolja - Junij 2019

Organizacija združenih narodov (OZN) je razglasila 5. junij za svetovni dan varstva okolja. Dan, ko bi lahko naredili še kaj prav posebnega, kar bi pripomoglo k boljšemu življenju.

Kot družbeno odgovorno in trajnostno naravnano podjetje smo se odločili, da na ta dan še posebej opozorimo na odgovorno ravnanje z odpadki. Razmislimo, kakšen svet bomo pustili našim potomcem. Kako bomo sami živeli čez nekaj let. Nam bo všeč? Čas je, sicer skrajni, a vendarle je. Da naredimo vsaj nekaj. Lahko začnemo kar pri ločevanju odpadkov.

Ločevanje odpadkov na izvoru zahteva nekaj pozornosti in več dela, vendar dolgoročno prinaša pozitivne posledice za naše okolje. Navodila za ločevanje odpadkov si lahko pogledate TUKAJ

Imate doma izdelke, ki jih ne uporabljate več, ste se jih naveličali ali pa ste kupili nove in ne veste kam s starimi? Pridružite se naši pobudi "Prinesi - odnesi" in omogočite da te izdelke ponovno uporabi nekdo drug.  Tisto česar ne potrebujete več, ni odpadek, pač pa priložnost, da ga v enaki obliki uporabi nekdo drug, ali pa z manjšimi posegi dobi novo življenje.

Praznujmo dan varstva okolja. Vsak dan.

 


Nazaj