X
Išči

Investicije in projekti

V letu 2015 je Mestna občina Slovenj Gradec na podlagi Pogodbe o vzdrževanju občinskih cest in drugih javnih površin, vodenju investicij ter najemu osnovnih sredstev, vodenje in izvajanje investicij s področja cestne in komunalne infrastrukture prenesla na Javno podjetje Komunala Slovenj Gradec.

Investicije spadajo, kot podporna strokovna enota, poleg informatike, katastra in okolja v enoto Strokovno tehnične službe (STS). Izvedba investicij vključuje vse postopke od izvedbe javnega naročila, izbire najugodnejšega ponudnika, sodelovanje z lastniki zemljišč, nadzora nad gradnjo, ter končne primopredaje del. Letni plan izvajanja investicij pripravi MOSG, po sprejetju proračuna, za tekoče leto. Pri pripravi letnega plana sodelujejo strokovno tehnične službe Komunale Slovenj Gradec, strokovne službe Mestne občine Slovenj Gradec ter predstavniki vaških in četrtnih skupnosti.

Prikaži po letu:

Leto 2020       Leto 2019       Leto 2018       Leto 2017       Leto 2016       Leto 2015


CESTNI IN KOMUNALNI PROJEKTI (investicije v izvajanju in zaključeni projekti)

Leto: 2015Nazaj
Saniran plaz pod Rdečnikom

Saniran plaz pod Rdečnikom

Na cesti Podgorje – Razbor, pod kmetijo Rdečnik smo maja 2016 zaključili sanacijo plazu, ki je ogrožal prevoznost ceste.

Preberi več
Kanalizacija Ozare s črpališčem

Kanalizacija Ozare s črpališčem

V naselju Ozare je bila izvedena izgradnja fekalne kanalizacije v dolžini 370 metrov in povezava na obstoječo kanalizacijo preko črpališča.Vrednost investicije je znašala 33.555 EUR.

Preberi več
Komunalna infrastruktura na Gmajni

Komunalna infrastruktura na Gmajni

V naselju Gmajna smo izvedli izgradnjo komunalne infrastrukture, vodovod v dolžini 1800 metrov ter kanalizacije in optike v dolžini 2480 metrov. Izvedli smo tudi asfaltiranje ceste v dolžini 200 metrov. Na kanalizacijo smo priključili 33 stanovanjskih objektov.Vrednost investicije (z DDV): 164.127,00 €

Preberi več
Naselje Pameče

Naselje Pameče

Izvedena je bila rekonstrukcija lokalnih cest v naselju Pameče v skupni dolžini 410 metrov.Na odsekih, kjer je bilo potrebno se je na novo uredilo odvodnjavanje cest. Hkrati je bil zamenjan del vodovodnega in kanalizacijskega omrežja.

Preberi več
Stran 1 od 4 PrvaPrejšnja [1]234 Zadnja

VODJA STROKOVNO TEHNIČNE SLUŽBE

Gregor Andrejc, dipl. inž. geod.,

T: 02 88 120 47
M: 041 802 576
E: grega.andrejc@komusg.si

Upravna stavba – soba 110

SVETOVALKA ZA INVESTICIJE

Maja Šuler, univ. dipl. inž. uki.,

T: 02 88 120 97
M: 041 435 110
E: maja.suler@komusg.si

Upravna stavba – soba 104

POGOSTO NAS SPRAŠUJETE

Pripravili smo nabor pogostih vprašanj in odgovorov, ki se nanašajo na različna področja delovanja in tudi na različne življenske situacije. Hitro boste našli odgovore ter obrazce in dokumente itd.
 

Kliknite tukaj

IMATE VPRAŠANJA, PRIPOMBE ALI PREDLOGE?

Izpolnite e-obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Če uporabljate eStoritve, oddajte vprašanje kot registriran uporabnik, saj vam bomo lahko tako odgovorili hitreje in bolj natančno ob upoštevanju vaših podatkov. 

Povejte nam    eStoritve