X
Išči

Stanovanjska dejavnost - Sanacije 2017

Kot upravitelj stavb smo kot Javno podjetje Komunala Slovenj Gradec d.o.o. v letu 2017 izvedli 13 večjih projektov investicijskega vzdrževanja pri sanacijah streh in fasad, katera skupna vrednost del je znašala 926.277 €. Pri obnovah fasad smo v vseh prijavah bili uspešni in pridobili za 116.291 € nepovratnih sredstev s strani EKO SKLAD-a. Stavbe so z investicijo pridobile novo, lepšo podobo, hkrati pa se je povečala njihova energetska učinkovitost.

Prav tako smo uspešno zaključili dva večja projekta za Mestno občino Slovenj Gradec, obnova vrtca in kotlovnice v Pamečah ter prenovljen dom za brezdomce v prostorih stare policijske postaje.

Še naprej si bomo prizadevali, da nadaljujemo z uspešnim trendom pri energetski sanaciji stavb, hkrati pa si želimo dobrega sodelovanja z vsemi etažnimi lastniki in poslovnimi partnerji tudi v tem letu.

V galeriji si oglejte izvedene sanacije na objektih v letu 2017.

POGOSTO NAS SPRAŠUJETE

Pripravili smo nabor pogostih vprašanj in odgovorov, ki se nanašajo na različna področja delovanja in tudi na različne življenske situacije. Hitro boste našli odgovore ter obrazce in dokumente itd.
 

Kliknite tukaj

IMATE VPRAŠANJA, PRIPOMBE ALI PREDLOGE?

Izpolnite e-obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Če uporabljate eStoritve, oddajte vprašanje kot registriran uporabnik, saj vam bomo lahko tako odgovorili hitreje in bolj natančno ob upoštevanju vaših podatkov. 

Povejte nam    eStoritve