X
Išči

Stanovanjska dejavnost - Sanacije 2018

JP Komunala Slovenj Gradec d.o.o., smo kot upravnik objektov v letu 2018 izvedli 12 večjih investicij pri sanacijah streh in fasad (7 fasad in 5 streh). Skupna vrednost izvedenih investicijskih del je znašala 736.276 €. Pri obnovah fasad in strehah smo bili v vseh devetih prijavah za pridobitev nepovratnih finančnih sredstev uspešni. S strani EKO SKLAD-a smo pridobili 55.014 € nepovratnih finančnih sredstev.

V letu 2018  smo realizirali še dva večja projekta za Mestno občino Slovenj Gradec – obnova strehe na stari policijski postaji in dograditev zimskega vrta k Domu starostnikov Slovenj Gradec.

Z odgovornostjo dobrega gospodarja bomo, ob upoštevanju zakonodaje,  našim strankam še naprej zagotavljali vzdrževanje ter obratovanje stavb, s tem pa zagotavljali brezskrbno bivanje v večstanovanjskih in nemoteno delo v poslovnih stavbah.

V spodnji galeriji si oglejte nekaj izvedenih sanacij v letu 2018:

POGOSTO NAS SPRAŠUJETE

Pripravili smo nabor pogostih vprašanj in odgovorov, ki se nanašajo na različna področja delovanja in tudi na različne življenske situacije. Hitro boste našli odgovore ter obrazce in dokumente itd.
 

Kliknite tukaj

IMATE VPRAŠANJA, PRIPOMBE ALI PREDLOGE?

Izpolnite e-obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Če uporabljate eStoritve, oddajte vprašanje kot registriran uporabnik, saj vam bomo lahko tako odgovorili hitreje in bolj natančno ob upoštevanju vaših podatkov. 

Povejte nam    eStoritve