X
Išči

Investicije in projekti

V letu 2015 je Mestna občina Slovenj Gradec na podlagi Pogodbe o vzdrževanju občinskih cest in drugih javnih površin, vodenju investicij ter najemu osnovnih sredstev, vodenje in izvajanje investicij s področja cestne in komunalne infrastrukture prenesla na Javno podjetje Komunala Slovenj Gradec.

Investicije spadajo, kot podporna strokovna enota, poleg informatike, katastra in okolja v enoto Strokovno tehnične službe (STS). Izvedba investicij vključuje vse postopke od izvedbe javnega naročila, izbire najugodnejšega ponudnika, sodelovanje z lastniki zemljišč, nadzora nad gradnjo, ter končne primopredaje del. Letni plan izvajanja investicij pripravi MOSG, po sprejetju proračuna, za tekoče leto. Pri pripravi letnega plana sodelujejo strokovno tehnične službe Komunale Slovenj Gradec, strokovne službe Mestne občine Slovenj Gradec ter predstavniki vaških in četrtnih skupnosti.

Prikaži po letu:

Leto 2019      Leto 2018      Leto 2017      Leto 2016      Leto 2015


CESTNI IN KOMUNALNI PROJEKTI (investicije v izvajanju in zaključeni projekti)

Leto: 2016Nazaj
Rekonstrukcija Tomšičeve ulice 1-5

Rekonstrukcija Tomšičeve ulice 1-5

Na Tomšičevi ulici smo izvedli ločen sistem fekalne in meteorne kanalizacije v dolžini cca. 115m . Izvedli smo rekonstrukcijo ceste vključno s pločniki in parkirišči. Obstoječa drevesa smo odstranili in jih nadomestili z novimi.Vrednost investicije (z DDV): 69.400,00 €

Preberi več
Pomožni objekt Legen

Pomožni objekt Legen

Na Legnu, ob vrtcu in igrišču, smo postavili leseni objekt - kiosk. Objekt je priključen na elektriko, vodovod in kanalizacijo. V njem pa je namenski prostor za druženje športnega društva in četrtne skupnosti.Vrednost investicije (z DDV): 58.000,00 €

Preberi več
Izgradnja meteornega kanala krnice – faza 1

Izgradnja meteornega kanala krnice – faza 1

Oviran promet ob glavni cesti Šmartno - Legen.

Preberi več
Zapiranje odlagališča Mislinjska Dobrava

Zapiranje odlagališča Mislinjska Dobrava

Na odlagališče nenevarnih odpadkov v Mislinjski dobravi od februarja 2013 ne odlagamo več odpadkov in je od takrat v fazi zapiranja.

Preberi več

VODJA STROKOVNO TEHNIČNE SLUŽBE

Gregor Andrejc, dipl. inž. geod.,

T: 02 88 120 47
M: 041 802 576
E: grega.andrejc@komusg.si

Upravna stavba – soba 110

SVETOVALKA ZA INVESTICIJE

Maja Šuler, univ. dipl. inž. uki.,

T: 02 88 120 97
M: 041 435 110
E: maja.suler@komusg.si

Upravna stavba – soba 104

POGOSTO NAS SPRAŠUJETE

Pripravili smo nabor pogostih vprašanj in odgovorov, ki se nanašajo na različna področja delovanja in tudi na različne življenske situacije. Hitro boste našli odgovore ter obrazce in dokumente itd.
 

Kliknite tukaj

IMATE VPRAŠANJA, PRIPOMBE ALI PREDLOGE?

Izpolnite e-obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Če uporabljate eStoritve, oddajte vprašanje kot registriran uporabnik, saj vam bomo lahko tako odgovorili hitreje in bolj natančno ob upoštevanju vaših podatkov. 

Povejte nam    eStoritve